Politica de Confidentialitate

Politica de Confidentialitate

Politica de confidentialitate

Pentru utilizarea facilitatilor www.DulciurileAnei.ro, poate aparea necesitatea de a va cere informatii cu caracter personal, cum ar fi: numele dumneavoastra, adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon. Aceste informatii nu vor fi folosite pentru a va transmite alte oferte, sau informatii despre serviciile firmei noastre fara acordul dumneavoastra.

Dulciurile Anei se obliga sa protejeze confidentialitatea vizitatorilor sai. Niciun fel de informatii cu caracter personal nu vor fi transmise catre terti, cu exceptia acelor parteneri www.DulciurileAnei.ro care asigura buna functionare a acestui site.

Protejarea Informatiilor Confidentiale

Informatiile colectate sunt foarte importante si de aceea sunt confidentiale. www.DulciurileAnei.ro nu ofera informatiile unor terte persoane fara consimtamantul dumneavostra expres si prealabil.

Totusi, putem furniza unor terti informatii de ordin general referitoare la vanzari, trafic pe site precum si alte informatii, insa aceste statistici nu vor contine date cu caracter personal.

Accesul la Datele Personale

In afara exceptiilor expuse mai sus, www.DulciurileAnei.ro nu va dezvalui niciun fel de informatii personale despre utilizatorii sai catre terte parti fara a avea in prealabil acordul acestora.

www.DulciurileAnei.ro poate dezvalui informatii identificabile personal atunci cand legea prevede in mod expres acest lucru, sau atunci cand serviciul sau informatia respectiva sunt necesare pentru a proteja drepturile si interesele www.DulciurileAnei.ro.