Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

Termeni si conditii

Utilizarea acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Este recomandata citirea tuturor termenilor si conditiilor. 

 1. TERMENI SI CONDITII

Acesti Termeni si Conditii reglementeaza relatia comerciala dintre www.dulciurileanei.ro si client, cu privire la vanzarea online de catre www.dulciurileanei.ro clientului a produselor mentionate pe acest site. Prin lansarea comenzii, clientul accepta automat prevederile acestor Termeni si Conditii.

 1. CONDITII DE PROCESARE SI LIVRARE A COMENZII
 2. Modalitati de estimare a numarului minim de ore necesare www.dulciurileanei.ro livrarii comenzilor plasate si confirmate telefonic de catre un reprezentant al www.dulciurileanei.ro:
 3. Timpi minimi de productie:

– 12 ore – daca este plasata comanda  pana in orele 13:00, livrarea se efectueaza in 12 ore de la plasare comanda, iar pentru cele dupa orele 13:00, livrarea se realizeaza 24 ore de  la lansare comanda

– 24 de ore – pentru comenzi speciale care necesita timp mai mare de realizare (prajituri speciale, torturi personalizate,etc);

– 48 de ore – pentru comenzi speciale cu manopera complexa si timp mare de realizare (torturi personalizate cu figurine, forme dificil de realizat, etc);

– 72 ore – pentru comenzi speciale cu o manopera foarte complexa (torturi personalizate cu figurine complexe, forme dificil de realizat, etc).

Pentru comenzile speciale (torturi de dimensiuni foarte mari, torturi personalizate, 3D) timpul de preparare si livrare poate depasi 72 de ore de la confirmarea si acceptarea comenzii.

 1. Modalitatile de calcul al tarifelor de transport, in functie de valorile comenzilor si de intervalele orare de livrare. Conditii

Tariful de transport in judetul Sibiu, cu exceptia Municipiului Sibiu unde se percepe tarif standard in functie de valoarea comenzi, este compus din tarif de pornire 50 lei TVA inclus si din tariful/km stabilit la 2.9 lei/km TVA inclus la cel din urma, avandu-se in vedere  distanta dus si intors, de la laboratorul DulciurileAnei str. D.D. Rosca 64A, oras Sibiu, pana la punctul de destinatie. Distanta este calculata cu ajutorul Google Maps.

Pentru Municipiul Sibiu:

 1. a) Pt comenzi cu valori minime de 500 de lei, tariful perceput este 0;
 2. b) Pt comenzi cu valori de pana la 499.99 de lei, se va percepe un tarif standard de 50 de lei;

Pentru Judetul Sibiu:

 1. a) Pt comenzi cu valori minime de 1000 de lei, tariful perceput este 2.9 lei/km;
 2. b) Pt comenzi cu valori de pana la 999.99 de lei, tariful de transport se compune din tarif de pornire 50 lei TVA inclus si din tariful/km stabilit la 2.9 lei/km TVA inclus, la cel din urma, avandu-se in vedere distanta dus si intors, de la laboratorul DulciurileAnei str. D.D. Rosca 64A, oras Sibiu, pana la punctul de destinatie. Distanta este calculata cu ajutorul Google Maps.

Pentru Judetele Alba si  Hunedoara

– Valoarea comenzii minime este de 2000 de lei, tariful de transport se compune din tarif de pornire 50 lei TVA inclus si din tariful/km, stabilit la 2.9 lei/km TVA inclus, la cel din urma, avandu-se in vedere  distanta dus si intors, de la laboratorul DulciurileAnei str. D.D. Rosca 64A, oras Sibiu, pana la punctul de destinatie. Distanta este calculata cu ajutorul Google Maps.

In situatii exceptionale, putem livra si in alte judete decat cele enumerate mai sus, dar numai in urma discutiei telefonice cu un consultant de vanzari de la Dulciurile Anei

Capacitatile de transport frigorific ale Laboratorului Dulciurile Anei sunt limitate, asa incat ne rezervam dreptul de a refuza comenzile pe care nu le putem onora in intervalul solicitat.

Comenzile se planifica pentru livrare, in ordinea inregistrarii lor, dupa algoritmul primul venit-primul servit.

Chiar daca ati finalizat comanda online, aceasta nu se considera acceptata decat in urma confirmarii telefonice efectuate de catre operatorul nostru.

In cazul in care ati selectat livrarea, indiferent daca aceasta beneficiaza de transport gratuit sau nu, intr-un interval in care capacitatile noastre de transport sunt deja ocupate in totalitate, in momentul in care veti fi contactat de operatorul nostru pentru confirmarea comenzii, acesta va incerca reprogramarea pentru un alt interval orar. Daca sunteti de acord cu reprogramarea, veti stabili impreuna intervalul cel mai apropiat in care exista disponibilitate. Daca nu sunteti de acord cu reprogramarea la o alta ora, comanda va fi anulata, iar daca ati efectuat deja plata, banii va vor fi returnati integral in cont, in termen de 3 zile.

Atentie! Pentru comenzile cu livrare in afara Municipiului Sibiu, indiferent de cuantumul acestora, precum si pentru cele efectuate pe raza Municipiului Sibiu, dar al caror cuantum depaseste suma de 500 de lei, este obligatorie achitarea unui avans de minimum 50% din valoarea totala (inclusiv taxa de transport). Avansul se poate plati prin transfer bancar sau cu numerar la sediu din DD Rosca nr 64 A, Sibiu al Dulciurilor Anei reprezentata de II Oltean Anamaria. De asemenea, puteti achita comanda integral, prin intermediul cardului. Restul de plata se poate achita ulterior, prin transfer bancar sau cu numerar la sediu din DD Rosca nr 64 A, Sibiu, al Dulciurilor Anei reprezentata de II Oltean Anamaria, cu minimum 48 de ore inainte de momentul livrarii sau cu numerar la livrare.

Pentru stabilirea cuantumului tarifului de transport, in cazul clientilor care beneficiaza de discount-uri, valoarea obtinuta dupa aplicarea acestora este cea care se va raporta la nivelul comenzii minime.

 1. In preluarea, procesarea si livrarea comenzilor se vor tine cont de urmatoarele:
 2. Cantitatile, descrierile, imaginile si alte informatii prezentate pe www.dulciurileanei.ro au calitate informativa si orientativa pentru client, acestea nu reprezinta obligatia www.dulciurileanei.ro, nu-i pot fi imputate ca atare si nu poate fi trasa la raspundere in baza acestora;
 3. In cazul zilelor (perioadelor) cu un numar foarte mare de comenzi precum si a celor in care conditiile de trafic sau meteo ingreuneaza procesul de livrare, www.dulciurileanei.ro, isi rezerva dreptul de a prelungi termenele de livrare. Pentru astfel de intarzieri, care nu tin de vointa sau posibilitatile www.dulciurileanei.ro, aceasta din urma nu poate fi trasa la raspundere;
 4. Produsele www.dulciurileanei.ro sunt preparate respectand toate conditiile igienico-sanitare impuse de lege.

III. CONDITII PLATA

 1. In schimbul vanzarii produsului, clientul va plati catre www.dulciurileanei.ro, in functie de produsul comandat, pretul acestuia, astfel cum acest pret este mentionat pe site (preturile contin TVA), sau cum a fost agreat de comun acord la confirmarea telefonica a comenzii plasate online.
 2. In ceea ce priveste optiunea platii in numerar la livrare, se va tine cont de urmatoarele:
 3. Produsele spre livrare vor fi insotite de bon sau factura fiscala, reprezentand valoarea acestora.
  b. www.dulciurileanei.ro isi rezerva dreptul ca in cazul comenzilor mai mari de 500 lei sa ceara clientului plata integrala sau partiala in avans.
 4. CONFIDENTIALITATE

  6. Pentru utilizarea facilitatilor www.dulciurileanei.ro, poate aparea necesitatea de a va cere informatii cu caracter personal, cum ar fi: numele dumneavoastra, adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon. Aceste informatii nu vor fi folosite pentru a va transmite alte oferte sau informatii despre serviciile firmei noastre fara acordul dumneavoastra.7. www.dulciurileanei.ro se obliga sa protejeze confidentialitatea vizitatorilor sai. Niciun fel de informatii cu caracter personal nu vor fi transmise catre terti, cu exceptia a celor parteneri www.dulciurileanei.ro care asigura buna functionare a acestui site.8. Informatiile colectate sunt foarte importante si de aceea sunt confidentiale. www.dulciurileanei.ro nu ofera informatiile unor terte persoane fara consimtamantul dumneavostra expres si prealabil.Totusi, putem furniza unor terti informatii de ordin general referitoare la vanzari, trafic pe site precum si alte informatii, insa aceste statistici nu vor contine date cu caracter personal.

  9. In afara exceptiilor expuse mai sus, www.dulciurileanei.ro nu va dezvalui niciun fel de informatii personale despre utilizatorii sai catre terte parti fara a avea in prealabil acordul acestora. www.dulciurileanei.ro poate dezvalui informatii identificabile personal atunci cand legea prevede in mod expres acest lucru sau atunci cand serviciul sau informatia respectiva sunt necesare pentru a proteja drepturile si interesele www.dulciurileanei.ro.

 5. DISPOZITII FINALE

  10. Vizitatorii site-ului www.dulciurileanei.ro se obliga sa foloseasca site-ul numai in scopuri legale.11. Toate elementele de grafica ale site-ului: imagini, baze de date, etc, apartin in exclusivitate operatorului site-ului. Folosirea, fara acord, a acestora se pedepseste conform legii.12. Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda vor fi raportate autoritatilor competente.
 6. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.14. www.dulciurileanei.ro nu isi asuma nicio raspundere pentru pierderi de date, comenzi care nu sunt onorate sau nu ajung la termen din cauze care nu sunt sub controlul www.dulciurileanei.ro.